Οι Υπηρεσίες μας

Η έκδοση κοινοχρήστων γίνεται με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, με το πιο πλήρες και συνεχόμενα ενημερωμένο λογισμικό, που δημιουργήθηκε για το γραφείο μας, και που καλύπτει όλες τις νέες διατάξεις της Ε.Ε. και των νέων φορολογικών προσθηκών και φορολογικών μέτρων.

Αναλαμβάνουμε την διανομή και την παράδοση πετρελαίου θέρμανσης της κάθε οικοδομής. Με την βοήθεια των συνεργατών μας η διανομή και η παράδοση πετρελαίου θέρμανσης γίνονται με ακρίβεια και συνέπεια γιατί κάθε «λεπτό» του πελάτη μας έχει αξία.

Η ετήσια συντήρηση γίνεται συνήθως το καλοκαίρι καθώς δεν υπάρχει ζήτηση για θέρμανση. Τα κατάλοιπα της καύσης μπορούν να μειώσουν σημαντικά τόσο την απόδοση όσο και την διάρκεια ζωής του λέβητα.

Οι επαγγελματίες εφαρμοστές απολυμάνσεων της Τεχνικής Διαχειριστικής, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού γεωπόνων, χημικών, βιολόγων και εντομολόγων αναλαμβάνουν με εγγυημένο αποτέλεσμα την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου δίνοντας άμεση λύση σε κάθε λογής πρόβλημα με έντομα και τρωκτικά.

Σε συνεργασία με αδειούχους τεχνικούς συντήρησης ανελκυστήρων, η Τεχνική Διαχειριστική, λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα

Το ειδικό τμήμα πυρασφάλειας της Τεχνικής Διαχειριστικής, αναλαμβάνει υπεύθυνα και ολοκληρωμένα την προμήθεια και τη συντήρηση όλων των τύπων πυροσβεστήρων

Σε συνεργασία με το πιο έγκυρα και αξιόπιστα μεσιτικά γραφεία της περιοχής, σας παρέχουμε την υπηρεσία της μίσθωσης ή της πώλησης του ακινήτου σας.