Όμιλος Εταιρειών ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και της συνεχούς προσπάθειας για παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των κτιριακών κατασκευών, αλλά και της μετέπειτα λειτουργίας και συντήρησής τους, η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, προχώρησε μέσα στο 2014, στην ίδρυση δύο θυγατρικών εταιρειών, την ECOPLUS και την ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ, οι οποίες λειτουργούν ανεξάρτητα και αυτόνομα, πάντα όμως, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση, της μητρικής Κατασκευαστικής εταιρείας.

 

Κεντρική φιλοσοφία των τριών εταιρειών του ομίλου,
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική - ECOPLUS - ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ,
παραμένει ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ,
σε συνδυασμό πάντα, με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ την ΣΥΝΕΠΕΙΑ και την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

 


Η ECOPLUS αποτελεί την απόλυτη έκφραση της εξειδίκευσης στον εξοπλισμό των σύγχρονων ενεργειακών κτιρίων. Στόχος της είναι η παροχή λύσεων στο θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας, για κάθε κτίριο, σε συνδυασμό με την ασφάλεια και την αισθητική. Και πάντα με χρήση μόνον ποιοτικών και πιστοποιημένων υλικών. 

Ασχολείται με την εμπορία και την πλήρη εγκατάσταση Ενεργειακών Συστημάτων Θέρμανσης, Ηλιακών συστημάτων παροχής ζεστού νερού χρήσης, Εγκαταστάσεις Γεωθερμίας, καθώς και με την εμπορία και τοποθέτηση Σύγχρονων Συστημάτων Κουφωμάτων, PVC και Aλουμινίου.

Την πλήρη ποικιλία των προϊόντων και των συστημάτων της ECOPLUS, μπορείτε να τα δείτε στην Αλεξανδρούπολη, επί της Λεωφ. Δημοκρατίας 114. Στον εκθεσιακό χώρο, μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως, για την ποιο συμφέρουσα, άρτια και ποιοτική λύση που ταιριάζει στο δικό σας κτίριο, για τον τομέα της Θέρμανσης, των Ηλιακών και των Κουφωμάτων.
Επικοινωνία:
Τηλ. 2551 5 52105
Fax: 2551 5 52104
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ φιλοδοξεί να συμβάλλει στη λύση του συνόλου των έντονων προβλημάτων που προκύπτουν σήμερα από το καθεστώς της συνιδιοκτησίας, ώστε να εξασφαλίσει στους χρήστες οποιουδήποτε κτιρίου, την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της οικοδομής τους.

Θεωρώντας αναγκαία μια συνολική αντιμετώπιση των σύνθετων προβλημάτων που αντιμετωπίζει μία σύγχρονη οικοδομή, η ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ανταποκρίνεται πλήρως, σε μία σειρά θεμάτων, όπως είναι :

  • Η χριστή και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των δαπανών ενός κτιρίου.
  • Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των καθημερινών προβλημάτων ενός κτιρίου, με ενδιαφέρον και ταχύτητα.
  • Η ολοκληρωμένη ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ του κτιρίου, αλλά και των επιμέρους ιδιοκτησιών του.
  • Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των ενοίκων, αλλά και του ΚΤΙΡΙΟΥ, ως συνόλου.
  • Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του κτιρίου, σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει, αλλά και των επιμέρους ιδιοκτησιών, αυτού.
  • Η παροχή συμβουλών αλλά και προτάσεων, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
  • Η έκδοση ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ τα οποία, είναι απαραίτητα για κάθε ιδιοκτησία.
  • Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ της οποιασδήποτε ιδιοκτησίας, μέσω του τμήματος REAL ESTATE της εταιρείας.

Για τις πλήρεις υπηρεσίες της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ, τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, και τον πρωτοποριακό τρόπο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ και ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ αυτών, μπορείτε να ενημερωθείτε στο γραφείο μας,
το οποίο βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη επί της οδού Μαζαράκη 28.
Επικοινωνία:
Τηλ. 2551 0 84517
Fax: 2551 0 84527
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.texniki-diaxeiristiki.gr